Yeni Dönem Marvel Filmlerinin Vizyon Tarihleri Açıklandı, Ant-Man'in İsmi Belli Oldu

MCU çok büyüdü

Disney'in yatırım günü adındaki etkinliği ekonomik açıdan nasıl karşılık bulur bizi pek ilgilendirmez ama içerikler bazında son yılların belki de en dolu etkinliğini geride bıraktık. Çoğunlukla Disney+ dizileriyle ilgili güzel haberler alsak da işin sinema kısmında da ciddi gelişmeler yaşandı. Hazırlıkları süren Thor 4, Guardians of the Galaxy 3, Black Panther 2 ve Captain Marvel 2 filmlerinden önemli gelişmeler de yaşandı.

Thor'un dördüncü filmi Love and Thunder 5 Mayıs 2022'ye ertelenirken, filmde Christian Bale'in hangi karakteri canlandıracağı da belli oldu. Çizgi romanlardaki The Mighty Thor serisinde de yer alan Gorr the God Butcher başarılı aktör tarafından ekrana taşınacak. Şu ana kadar vizyon tarihi belli olmayan Guardians of the Galaxy 3 ise 2023 yılında vizyona girecek. Ayrıca James Gunn önderliğinde bir de Holiday Special yayınlanacak. Bu özel içerik 2022 yılında Disney+ üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Black Panther 2 filmi ise 8 Temmuz 2022'de vizyona girecek. Filmin duyurusu sırasında Chadwick Boseman yerine başka bir T'Challa olmayacağı kesinlikle vurgulanırken filmin onun mirasını ve Wakanda'da yer alan diğer karakterlerin yükselişini konu alacağı açıkılandı. Captain Marvel 2 filmi de beklenen gelişmelere sahne oldu. Filmde Ms. Marvel ve Spectrum'un yer alacağı açıklanırken vizyon tarihi olarak 11 Kasım 2022 belirlendi. 

Ayrıca üçüncü Ant-Man filminin ismi de yine bu etkinlikte duyuruldu. Ant-Man and the Wasp: Quantumania adyla vizyona girecek olan filmde Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas ve Michielle Pfeiffer yeniden rol alacak. Kathryn Newton filme yeni katılarak Cassie Lang karakterini canlandıracak. Daha önceden sızan Jonathan Majors'unu Kang the Conqueror'u canlandıracağı haberleri ise doğrulandı. Yeni filmin vizyon tarihi ise açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum