Yeni Mega Man Filminden İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Capcom'un adaptasyon sevdası tuttu

Monster Hunter filmiyle birlikte beyaz perde adaptasyonlarına geri dönmeye hazırlanan Capcom, yaklaşık iki yıldır haber alınamayan Mega Man filmi için de girişimlerini hızlandırdı. 2018 yılında Capcom ile 20th Century Fox ortaklığında yapılacağı söylenen Mega Man filminin ardından çok fazla şey yaşandı. Disney'in Fox'u satın alması ve planlanan yaratıcı ekibin başka projelere yoğunlaşması Mega Man filmini sekteye uğrattı, ancak yıkmayı başaramamış. Film için hazırlıklar devam ediyor. Filmi yazıp, yönetecek olan Henry Joost ve Ariel Schulman ikilisi kadroda senarist olarak Mattson Tomlin'in de yer alacağını doğruladı.

Yeni filmi Project Power'ın tanıtımı sırasında Mega Man hakkında da uzun bir aradan sonra ilk resmi açıklamayı yapan Tomlin, "Benim yolum her zaman bir hikayeyi nasıl zorlayacağım üzerinedir. Mega Man'in gerçek ruhu ne? Hepimiz onu çizgi filmimsi mavi bombacı, zıplayan ve ateş eden bir karakter olarak biliyoruz. Bunu bilerek yola devam etmek gerekiyor. Tamam, görsel olarak oyun hayranlarını mutlu etmek öncelikli, ama merkeze nasıl bir hikaye koyacağız? Bu karakter gerçekten nereye kadar gidebilir? Yapacağımız şey evrensel, basit ve duygusal olmalı ve herkes bir şekilde bağ kurabilmeli." diyerek hikayenin nasıl şekilleneceğini de anlatmış oldu.

Son olarak vizyona giren Sonic the Hedgehog filminin çocuk filmi olması üzerine "Mega Man de mi çocuklar üzerine yoğunlaşacak?" sorusund "Aslında bu filmler sadece çocuklar için değil ancak tabii ki kesinlikle r-rated kategorisine girmiyor. Bana göre 13+ bir film olacak gibi gözüküyor." dedi ve hayalindeki filmin yaş sınırını da açıklamış oldu. Mega Man filminin yaratıcı ekibi ve yönetmenleri hazır olabilir ama filmin kadrosu veya çekim tarihiyle ilgili henüz resmi bir bilgi yok. Vizyon tarihi de belli olmayan filmin belli olan tek yapımcısı ise Masi Oka. 

YORUMLAR
Pixlik
25 Ağustos 2020 01:40

Megaman den anca çocuk filmi çıkar. Zeroyu odağına alan bol aksiyonlu R rated dizi yapsalar daha çok beğeni alır.

Parolamı Unuttum