Yeni Need for Speed, Anime Öğeler De İçeren Bir Görsel Tarza Sahipmiş

Nasıl olur sizce?

VentureBeat’ten Jeff Grubb’ın oyunlarla ilgili sızıntı bilgiler paylaşmasına iyiden iyiye alıştık artık. Üstelik öyle 1-2 oyunla da sınırlı kalmıyor, bulabildiği ne kadar oyun varsa el atıyor, içeriden bilgi alıyor ve oyun severlerle paylaşıyor :) Bu sefer paylaştığı bilgiler de geçen hafta olduğu gibi yine yeni Need for Speed oyunuyla ilgili.

Grubb; “Yeni Need for Speed oyunu foto-gerçekçi olacak, ama bunun yanında anime ögeler de içerecek” derken bu durumu şöyle açıklıyor: “Bir araba reklamı izlerken, araba etrafta dolanıp spin attığında çizgi film tarzı alevlerin havada uçuştuğunu görürsünüz ya, işte sunmaya çalıştıkları estetik tarz böyle bir şey”

Grubb, oyunun Chicago’nun kurgusal hali olan Lake Shore City adlı bir şehirde geçeceğini de eklemiş açıklamalarına. “Oyunun geçeceği şehir kurgusal bir şehir olmakla birlikte gerçek gibi hissettirmeyi hedeflemişler” diyor Grubb.

Grubb, geçtiğimiz günlerde de bu yeni NFS oyununun PS4 ve Xbox One’ı es geçip yeni nesil konsollara çıkacağına dair duyumlarını paylaşmıştı; böylece bir erteleme daha söz konusu olmadan bu yılın sonuna yetiştirmeye çalışıyorlar. Nasıl bir oyun olacak bakalım.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum