“Yeni Nesilde Standardı Ghosts Belirleyecek!”

Battlefield 4'ün grafik şovunun ardından belki sıra Call of Duty’dedir?

Satış rekorları kıran serimizin bu seneki oyunu Infinity Ward tarafından yapılıyor ve 5 Kasım’da satışa sunulacak. Xbox 360, PS3 ve PC’nin yanı sıra yeni nesil konsollar için de geliştirilmekte olduğu açıklanan seri görünüşe göre alıştığımızdan daha farklı bir halde gelecek.

Activision Yayın CEO’su Eric Hirshberg’in yaptığı açıklama şu şekilde;

“Bir neslin FPS oyunlarının standardını belirlemiş olan Infinity Ward, Call of Duty: Ghosts ile bunu tekrar yapacak.

Ghosts gücünü yeni nesi bir Call of Duty motorundan alarak yepyeni bir hikâyeyi, yepyeni karakterlerle yepyeni bir Call of Duty dünyasında büyük bir sıçrama yaparak anlatacak. Infinity Ward dünyanın en muhteşem hayranlarına layık bir oyun yapmak için elinden geleni ardına koymuyor.”

Infinity Ward başyapımcısı Mark Rubin de ekliyor;

Herkes bizim Modern Warfare 4 yapmamızı bekliyordu ki bu daha güvenli bir hamle olurdu. Ama biz önceden başardıklarımızla yetinmiyoruz.

Yeni nesile geçişi Call of Duty serisinde yeni bir sayfa açmak için mükemmel bir fırsat olarak gördük. Bu yüzden yeni bir alt-marka yapıyoruz ve bunu yeni fikirler, oyuncular için yeni tecrübeler ve yeni bir motor ile yapıyoruz. Topluluğumuzla bunları paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Bildiğiniz gibi Activision oyunun ilk trailerını 21 Mayıs’taki Xbox tanıtımında özel bir gösterim sözü ile beraber yayınladı. Büyük parekende siteleri de oyunun ön-siparişlerini almaya başlamış vaziyette. Ne dersiniz, Ghosts ilk Modern Warfare’in yaptığına benzer bir etkiyle tekrar serini gidişatından memnuniyetsiz hayranlarının saygısını kazanabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum