Yeni World of Warcraft Ek Paketi Belli Oldu

Demon Hunter, alternatif evrenler ve zamanda yolculuk bizi bekliyor

Gamescom'da Blizzard World of Warcraft'ın ek paketini açıkladı ve günlerdir süren tartışmalara nokta koydu. Yeni ek paketimizin adı World of Warcraft - Legion!

Gamescom'da onbinlerin, Twitch'te de aşağı yukarı 300 bin kişinin izlediği panel ilk olarak Warlords of Dreanor'da neler olduğu gösteren bir video ile başladı. Daha sonra sahneye Tom Chilton sahneye çıktı ve yeni ek paket ile oyunun nasıl birleştiğini anlatan bir video daha gösterildi. Ve bu videoda en sevdiğimiz karakterlerden biri olan Illidan Stormrage'i gördük. İtiraf etmem gerek Illidan'ı görünce küçük bir kız çocuğu gibi çığlık attım, evin içerisinde koşturdum. Aldığım gazı yeni ek paketin videosu ile bambaşka bir boyuta taşıdı Blizzard.

Ek pakette gelecek yenilikler şimdilik şöyle;

- Yeni sınıf Demon Hunter!

- Yeni harita The Broken Isles

- Artifact Weapons adı verilen yeni silah sistemi

- 100'den 110'a çıkartılan seviye

- Yeni PVP ve Honor sistemi

10 senedir beklediğimiz Demon Hunter sınıfına sonunda kavuşuyoruz! Şu satırları yazarken elim ayağım titriyor. Her ne kadar yaklaşık 1 sendir World of Warcraft oynamamış olsam da bu oyuna olan aşkım, oyuna senelerini vermiş herkes gibi çok fazla. Üstelik Azeroth, bugüne kadar gördüğümüz en büyük Legion istilası ile karşı karşıya! Tıpkı eski günlerdeki gibi...

Paneli aşağıdaki yayından canlı olarak izleyebilirsiniz; 

Panel hakkındaki bütün bilgileri bittikten sonra ekleceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum