Zone of Enders Serisinin Geleceği Tehlikede

Kojima Zone of Enders HD Collection’dan memnun değil.

Metal Gear’ın babası Hideo Kojima, Zone of Enders devam oyunu projesi iptal etti ve geliştirici ekibi dağıttı. Proje geçen yılın mayıs ayında duyurulmuştu ve konsept çizimleri gösterilmişti. Oyun PlayStation 2’ye çıkmış olan Zone of Enders: The Second Runner için bir devam oyunu olarak planlanmıştı.

Kojima dün akşamki radyo programı sırasında projeyi iptal ettiğini duyurdu ve Zone of Enders HD Collection’ın kendisi için bir hayal kırıklığı olduğunu belirtti. Oyunun 30 FPS'den 60’a çıkarılmasının yeteri kadar akıcı bir deneyim sunamamış olduğunu söyledi ve değişiklik için hayranlardan özür diledi.

Zone of Enders takımı o zamandan beri oyunların performans problemlerini düzeltmek için çalışmakta ve bu çalışmaların sonucu yakında gelecek olan PS3 güncellemesi ile görülecek (şu anda Xbox 360’a yapılacak düzeltmeler için bir plan yok).

Kojima serinin geleceğini tekrar gözden geçirecek olduğunu söyledi ve hayranlarına hala bir devam oyunu isteyip istemediklerini sorarak açıklamasını bitirdi. İstiyor muyuz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum