Yerli Dağıtımcı GameLooper’ın İlk Oyunu Çıktı: Tueples

Bir Türk-Amerikan ortak yapımı

Geçtiğimiz aylarda sizlere tanıttığımız, kendi mobil oyunlarınızı kolayca yapmanıza imkân sağlayan, sürükle-bırak yöntemiyle çalışan Türk yapımı oyun tasarım programı GameLooper’ı hatırladınız mı?

İşte ODTÜ mezunu iki arkadaşın, yani Umut Demirel ve Kutay Yalçınkaya’nın tasarladığı o başarılı ve ümit vadeden program bugün ilk oyununu yayınlama başarısını gösterdi. Richard Rabassa tarafından geliştirilen Tueples.

20 yılı aşkın bir süredir sanat direktörlüğü yapan Rabassa, kişisel web sitesinde GameLooper’ın kullanım kolaylığını ve yerli ekibimizin verdiği desteği öve öve bitirememiş. Kutay Yalçınkaya ise programın sadece Steam üzerinden 75.000’den fazla kez indirildiğini ve ilk oyun yayınlama taleplerini almaya başladıklarını bildiriyor bizlere kıvançla.

Ücretsiz yayınlanan Tueples’ı denemek isterseniz Android kullanıcılarını buraya, iOS kullanıcılarınıysa buraya alalım. GameLooper’ı indirip kendi oyununu yapmaya başlamak isteyenleriyse buradaki haberimize alalım. Linkleri en altta bulabilirsiniz.

GameLooper ekibine başarılar diliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum