Yerli Oyun Warden’s Will’den Yeni Animasyonlu Fragman Geldi

Animasyon olsa da kısa bir sinematik tadında

Türk oyuncuların radarına Kristal Piksel Ödülleri ile giriş yapan Warden’s Will yeni bir fragmanla karşımıza çıktı. Üstelik yerli oyunlarda pek alışık olmadığımız bir durum söz konusu, zira biraz ek zahmete girip 2D sinematik fragman yapmışlar efendim.

Solo ve/veya üç kişiye kadar co-op destekleyen Warden’s Will’de karakterlerin hareket yetenekleri ve sıradışı silahlar dikkat çekiyor. Bu yetenekler ve silahlar da Borderlands havası veren görseller, roguelite sistemler ve mermi cehennemi mekanikleriyle buluşmuş.

Oyunun geliştiricisi Elyzio için yarı yerli desek daha doğru olur gibi aslında. Kurucularından Doğan Can Yeğiner ve ekibin önemli bir kısmı Türk geliştiricilerden oluşuyor. Elyzio’nun diğer kurucusu Anas El Ferachi ise yıllarca Ubisoft’un bayrak oyunlarında teknik yönetmenlik yapmış bir geliştirici. Ekibin kalan üyeleri arasında Arjantinli, Brezilyalı, Meksikalı, Fransız, Faslı, Sırp, Pakistanlı geliştiriciler de yer alıyor.

Warden’s Will’in en yakın olduğu oyunlar arasında Risk of Rain 2, Returnal ve Roboquest gibi isimler var. Oyunun sanat tarzı da buram buram Borderlands kokuyor aslında. Roguelitelara ilginiz varsa aşağıdaki oynanış videosuna da bir bakabilirsiniz.

Warden’s Will ilginizi çektiyse Steam sayfasından oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz sevgili Oyungezerler. Oyunda Türkçe dil desteği olacağını da belirtmekte fayda var. Hatta şu an oynanabilir ücretsiz demosu da herkese açık durumda. Baştan uyaralım, oyun zorluğuyla biliniyor. Bol bol ölmeye hazır olun.

Ha, oyunun resmi çıkış tarihine dair henüz bir bilgi paylaşılmadı, ama bu yıl içerisinde erken erişime çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum