Yerli Yapım Korku Oyunu Haunt Chaser, Erken Erişime Girdi

Phasmophobia'ya rakip

Yerli oyun stüdyosu Clock Wizard Games tarafından geliştirilen 4v1 asimetrik korku oyunu Haunt Chaser bugün itibariyle erken erişime girdi. Aralarında No70: Eye of Basir'in yapımcılarının da bulunduğu ekibin ilk oyunu olan Haunt Chaser'da bir oyuncu paranormal, kötü bir varlığı oynarken Chaser rolündeki diğer dört oyuncu da bir yandan masum ruhları işkenceden kurtarmaya, diğer yandan hikayedeki rahatsız edici sırları ortaya çıkarmaya çalışıyor.

Oyun şu anda sadece 4v1 PvP moduna sahip ama ilerleyen zamanlarda 4 kişilik co-op macera modu da eklenecek.

Oyunun yayınlanan oynanış fragmanından sezon sistemine sahip olacağını da görebiliyoruz. Oyunun ilk sezonu Yetimhane'de geçerken ileriki zamanlarda farklı temalı sezonlar da oyuna eklenecek.

Yetimhane terk edilmiş bir köyde bulunuyor ve burada Chaser'lar dehşeti ilk elden deneyimlemeye başlayacak. Chaser'ların amacı, eziyet çeken çocukların ruhlarını kurtarmak ve köye musallat olmuş şeytani varlığı dünyadan sonsuzluğa defetmektir.

Ancak O, sizin ruhunuzu hissedebilir. Attığınız her adım karanlığın kendisi tarafından duyulacak. Ne yazık ki çocuklar bunu bilmiyordu! En azından, sizler sizi orada neyin beklediğini biliyorsunuz.

Haunt Chaser şu an %10 Erken Erişim indirimiyle birlikte 22.5 TL'ye satılıyor, yani fiyatının da çok iyi olduğunu söyleyebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum