Zack Snyder, Justice League Filminin Vizyona Girmesini De İstiyor

HBO Max atılımına karşı tepki

2021 yılında Warner Kardeşler çatısı altındaki sinema filmleri beyaz perdeyle aynı anda HBO Max üzerinden yayınlanacak. Yine aynı yıl büyük umutlarla beklenen Justice League: Snyder Cut versiyonu da HBO Max üzerinden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Ancak Zack Snyder bu duruma bambaşka bir tepki vermiş gibi gözüküyor. Yönetmenler birer birer WB'ye tepki gösterirken Snyder da kendi versiyonu için iddialı bir girişim başlattı ve Snyder Cut'ın HBO Max'in yanı sıra vizyona girmesini de istiyor!

Justice League'nin yeni versiyonu ilk duyurulduğu zaman vizyona mı girecek yoksa yayın servisinden mi yayınlanacak tam bilinmiyordu. Daha sonra öğrendik ki yaklaşk 4 saat sürecek olan bu sürüm HBO Max üzerinden karşımıza çıkacak. Snyder Cut'ın kaderini 2021'de vizyona girecek 17 film de takip etti. Ancak bu filmlerin aynı zamanda sinemalarda da gösterime girecek olması aynı ihtimali Zack Snyder için de doğurdu.

"Ben sinema deneyiminin çok büyük bir hayranı ve destekleyicisiyim. Justice League'nin HBO Max'in yanı sıra vizyona da girmesi için şimdiden konuşmaya başladık. Durum oldukça ilginç bir şekilde mevcut gündemin tersine ilerliyor." diyen Zack Snyder, kendi bakış açısından haklı gözükebilir. Ancak Snyder Cut'ın yeni sahneleri çekilmeye başlamadan önce yayın servisinde olacağı belliydi. Bu yüzden diğer yönetmenlerle arasında ciddi bir fark var. Denis Villenueve gibi sinema için filmlerini hazırlayan yönetmenler bu isteğin ardından nasıl bir tepki verecek kestirmek zor ama WB'nin özellikle yönetmen cephesinden yüzü pek gülmeyecek gibi duruyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum