2021 Oscar Ödülleri Ertelenebilir

Hiçbir şeyin garantisi yok

Malum salgın nedeniyle eğlence sektörü adına işler durma noktasına geldi. Sinema filmleri ve diziler bir bir ertelenirken son büyük olay Akademi Ödüllerinden geldi. 93. Oscar Ödülleri normal şartlar altında 28 Şubat 2021 yılında gerçekleşecekti. Ancak tıpkı filmler gibi törenin de ertelenmesi gündemde ve bu olasılık epey yüksek. 

Variety'nin özel haberi göre 2021 Oscar Ödüllerinin çok yüksek ihtimalle iptal edileceğini söylüyor. Haberin kaynağına göre yeni bir tarih için de görüşmeler başlamış. Ancak ne erteleme ne de yeni bir tarih üzerinde henüz kesin bir karara varılmış değil. Bu kararın gündeme gelmesindeki en büyük neden şüphesiz çok sayıda filmin ertelenmiş olması. 

Ertelenen filmlerin 2020 yılında vizyona girmese bile ödül törenine dahil olması da söz konusu, tabii henüz bunları konuşmak için epey erken. Bir filmin ödüllere dahil olabilmesi için vizyona girmesi ve en az 1 hafta vizyonda kalması gerekiyor. Ancak Tom Hanks'in yeni filmi olan Greyhound gibi bazı filmler sinemayı esgeçip doğrudan yayın servisleri üzerinden izleyicilerle buluşma yolunu izledi. Onların da ödüllere hangi kategorilerden katılacağı ise ayrı bir merak konusu. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum