Güncelleme: 23 Mayıs Kod Avı - Monochroma Koleksiyon Sürümü

Nowhere Studios’tan müthiş bir jest.

Güncelleme: Monochroma Koleksiyon Sürümü'nü kazanan şanslı okuyucumuz belli oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.

Asil Kazanan:

Ali Deniz

Yedek Kazanan:

Kadir Seren

Orijinal Haber: Türk yapımı olmasının yanında gerek sanat yönetmenliğiyle, gerek bulmacalarıyla dikkat çeken oyun Monochroma, 28 Mayıs’ta oyuncularla buluşuyor.

Uzun ve sancılı olmasına rağmen finali göğüsleyen bu güzel projeyle buluşacak olmak eminiz ki birçok oyuncuyu delicesine heyecanlandırıyordur. İşte bu sürecin heyecanını hem yaratan, hem de ona ortak olan Nowhere Studios’taki dostlarımız bize bir sürpriz yapıp aşağıda gördüğünüz tatlı mı tatlı kutudan yolladılar.

Evet, Monochroma’nın Koleksiyon Sürümü var ve çok hoş gözüküyor. Bizden çıkmış olmasını bir kenara bıraktığınızda bile böyle bir sürüme sahip olmanın keyfi ayrı olacaktır. Biz de bir karar verdik ve bu güzel jesti sizlerle paylaşmak istedik. O nedenle 23-25 Mayıs tarihlerindeki Kod Avı’mızın ödülü, 1 adetMonochroma Koleksiyon Sürümü olacak. İçeriğinde bir adet sanat çalışmalarının olduğu kitap, bir adet ufak çizgi roman hikâye, oyunda takılabileceğiniz noktalara dair çok güzel hazırlanmış bir ipucu serisi ve oyunun kendisi var. Bu set, evinizde durmayı kesinlikle hakediyor.

Yapmanız gerekenlerse çok basit. Aşağıdaki görsele tıklayıp birbirinden güzel, sanat eseri gibi ekran görüntülerinin olduğu galerimizde gezinmek ve pop-up olarak çıkan kodu almak. Aman dikkat! Pop-up engelleyen bir eklentiniz varsa, koda ulaşamazsınız!

Kodu aldıktan sonra buradan kod avı kayıt sayfasına girip bizlere bilgilerinizi iletmeniz yeterli. Sonuçlar, 26 Mayıs Pazartesi günü açıklanacak.

Herkese iyi şanslar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum