Akira Yamaoka'nın PS4'e Özel Let It Die için Planları

Yamaoka Ustamız Konuştu

Her oyunuyla birbirinden çılgın işlere imza atan Grasshopper Manufacture’ın PlayStation 4’e özel oyunu Let It Die için yeni açıklamalar yapıldı.

Oyun sektörünün efsane isimlerinden, Silent Hill için hazırladığı bestelerle bir neslin içini karartan Akira Yamaoka, üzerinde çalıştığı Let It Die için bazı açıklamalarda bulundu. “Hangi oyun olduğu fark etmeksizin çalıştığım her oyunda, her zaman o oyuna bir bütün olarak neler katabileceğimi düşünürüm. Let It Die için de aynısı geçerli. Oyundan sadece müzik olarak değil, bir bütün olarak da sorunluyum. Bu konuda yaşanan tek ikilem oyunda kullanılacak müzik türü değil. Şu andaki amacım Japonya’daki birçok sanatçıyla bu proje üstünde çalışıp, ortaya çıkacak ürünü tüm dünyaya sunmak.”

Akira Yamaoka çalıştığı her projede olduğu gibi Let It Die için de işleri sıkı tutuyor. Let It Die için elimizdeki bilgiler çok az olduğundan dolayı oyunun güzel olup olmayacağını tahmin etmek şimdilik zor. Fakat emin olduğum bir şey varsa o da oyunun müziklerinin kulaklarımızın pasını alacağı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum