Alarmınızı Kurun Warcraft Filminin Fragmanı Geliyor

Aç kapılarını Azeroth biz geliyoruz!

Merakla beklenen, düşündükçe heyecanlandıran Warcraft filminin resmi fragmanının çıkış tarihi belli oldu! Fragmanın daha önce sızdırılandan farklı olacağı düşünülüyor.

6 ve 7 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek Blizzcon etkinliğinde gösterilecek fragman daha sonra sinema salonlarında ve sosyal medyanın her bir köşesinde yerini alacak. Son iki günde paylaşılan fotoğraflar ile iyice gazı alan Warcraft hayranları cuma gününe kadar nasıl bekleyecek o da ayrı problem. Şahsen Blizzcon'da olup o anı on binlerce Warcraft manyağı ile yaşamak çok isterdim. Artık VirtualTicket alıp internet üzerinden canlı izleyeceğim. Blizzcon'u canlı takip etmek isteyen fakat 29.99 Euro vermek istemeyenler herkese açık olan yayından takip edebilirler. Fakat filmin fragmanı orada gösterilir mi bilmiyoruz. Geçtiğimiz senelerde büyük fragmanlar hep paralı olan yayında gösterilmişti.

Cumaya kadar yapacak çok bir şeyimiz yok, o yüzden OrgrimDoomhammer, AnduinLothar ve Durotan'ın son paylaşılan fotoğraflarına bakıp biraz olsun açlığınızı giderebilirsiniz.

wowtrailer-1

wowtrailer-2

wowtrailer-3

YORUMLAR
Parolamı Unuttum