Advertisement

Amazon, Voltron Filmi İçin Kolları Sıvadı

Yavaş yavaş Voltron'u oluşturacaklar

1980'lerin sinema filmleri, dizileri ve tabii ki çizgi filmleri günümüzde eğlence sektörünün en büyük kaynaklarından birisi. Kütüphanesini geliştirmek için her türlü içeriği bünyesine katan Amazon Prime Video'nun yeni hedefi Voltron. The Hollywood Reporter'ın haberine göre Amazon stüdyoları Voltron'u kanlı canlı bir şekilde ekranlara taşımak için kolları sıvamış. Red Notice filminden de tanıdığımız Rawson Marshall Thurber bu yeni filmde yönetmen koltuğunda oturacak. Thurber ayrıca Ellen Shanman ile birlikte senaryonun da yazımında görevli olacak.

Tobb Lieberman ve David Hoberman ikilisi ise World Events Productions ile birlikte yapımcı olarak karşımıza çıkacaklar. Voltron'un haklarını elinde bulunduran World Events Productions adına ise Bob Kolpar projede yer alacak. Voltron'u beyaz perdeye getirmek ya da kanlı canlı bir şekilde ekrana taşımak çok uzun zamandır düşünülen bir proje. Hatta 2000'lerin başında Grey's Anatomy'nin de yapımcısı olan Mark Gordon da Voltron filmi yapmak istemiş ancak sonrasında proje hayata geçmemişti. 

Voltron'un filmi için turnayı gözünden vuran Amazon olsa da Prime'ın bu başarısından önce büyük bir teklif savaşı da yaşandı. Amazon'un yanı sıra Warner Bros ve Universal de Voltron için ciddi miktarda para önerdiler ama kazanan Amazon oldu. Bakalım bu kadar uzun yıllar hayali kurulan ve uğrunda devasa bir teklif savaşı dönen Voltron filmi tüm bunların hakkını verebilecek mi? Film için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum