Amazon'un Lord of the Rings Dizisinde Çıplaklık Da Olacak Gibi Duruyor

Akla hemen cüceler gelmesin

Amazon Studios'un en çok merak edilen ve beklenen dizilerinin başında bir efsane olan Lord of the Rings, yani Yüzüklerin Efendisi geliyor. Ancak görünüşe göre Amazon da HBO'ya özenmiş olacak ki Game of Thrones'ta olduğu gibi Lord of the Rings'te de çıplaklık içeren sahneler izleme ihitmalimiz çok yüksek.

Lord of the Rings hayran sitelerinden TheOneRing.net daha önce BGT Casting'in dizi için yeni bir oyuncu arayışı ilanı yayınladığını ama ilanda en dikkat çekici kısmın "başvuran aktörlerin çıplaklık konusunda rahat olması gerektiği" olduğunu belirtmiş ve durumu protesto etmişti. Yüzüklerin Efendisi romanında öyle bir anda aklınıza gelebilecek bir çıplaklık veya seks sahnesi yok ama Amazon dizinin senaryosunda rahat davranmak istiyor gibi görünüyor.

Bu haberin ardından Knight Edge Media da kendi araştırmasını yapmış ve dizide karakterler arasında seks sahneleri olacağı sonucuna ulaşmış. Çünkü Yeni Zelanda'lı Jennifer Ward-Lealand kadroya cinsellik sahneleri için Yakınlık Koordinatörü olarak katılmış durumda. Ward-Lealand daha önce de Siz Angry Woman ve Aitu gibi dizilerde aynı görevi üstlenmiş bir isim.

Yakınlık Koordinatörü, dizi veya filmlerdeki aktörlerin seks sahnelerinde daha rahat olmalarını sağlamakla görevli olan ekip üyesine verilen unvan.

Jennifer Ward-Lealand kendi resmi web sayfasıdna Amazon'un dizisine katıldığını açıklamış durumda. Sayfada "Amazon's UAP" deniyor ama UAP, Yeni Zelanda'da yapımı süren dizinin kod ismi.

Haliyle bu haber Yüzüklerin Efendisi hayranlarının tepkisini çekti. Amazon'un reyting uğruna diziyi sulandırmayacağını ummaktan başka çaremiz yok.

YORUMLAR
ocelot1789
5 Ekim 2020 19:18

Yani olabilir ama kültürel olarak ve yazım diliyle pek barındırmıyor içerik olarak. Kitapların hiçbirinde aşka o şekilde bakılmamıştı. GoT çok izlendi diye böyle işlere pek gerek yok ama...

Parolamı Unuttum