Aquaman 2'de Yeni Bir Köpek Balığı Evrene Dahil Oluyor

DCEU'nun köpek balığı sevdası yeni başlıyor

DCEU'yu yakaladığı büyük gişe başarısıyla hem ayakta tutan hem de yeniden şekillendiren Aquaman, devam filmine hazırlanıyor. Filme doğru yaklaşırken kadro da her geçen gün genişliyor. Devam filminde bol bol denizler altında yolculuk yapacağımız için köpek balıklarına rastlamak epey olası bir durum. The Suicide Squad filminde Slyvester Stallone'un seslendirdiği King Shark'tan sonra bu sefer DC Evreni'nin bir başka köpek balığı Karshon'u da yeni Aquaman filminde izleyeceğiz. 

İlk kez 1963 yılında yayınlanan Green Lantern serisinin 24. sayısında gördüğümüz Karshon, özünde sıradan bir kaplan köpek balığı. Ancak geçirdiği mutasyon ve deneysel radyasyona maruz kalması sonucunda zihin okuyabilen, süper zeki bir yaratığa dönüşüyor. Hafiften Jaws'ı hatırlatan orijin hikayesiyle Karshon bir döneme damga vurmayı başarmıştı. Her ne kadar ortaya çıktığı Green Lantern külliyatını DCEU içerisinde göremesek de Karshon için en uygun film Aquaman olacaktır. 

Filmde Karshon'u canlandıracak isim de belli oldu. Normal şartlar altında çizgi romanlarda erkek bir karakter olsa da Aquaman 2'de Indya Moore yeni köpek balığımız olacak. Aquaman and the Lost Kingdom filmi hem Atlantis'in derinliklerine uzanan macerası hem de yeni karakterleriyle oldukça eğlenceli bir film potansiyeli taşıyor. 16 Aralık 2022'de vizyona girecek film için James Wan'ın korku filmi hünerlerine de çok iş düşüyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum