Avengers Kahramanları İçlerindeki Bağnaz Amerikanı Ortaya Dökerse

Çok da güzel olmuş, pek de güzel olmuş.

Avengers serisiyle ilgili bolca mizahi video var etrafta.

Ama birazdan göreceğiniz, hafta sonu 9GAG TV’de karşılaştığım ve gülmekle garipsemek arasında gidip geldiğim bir çalışmaydı.

Ama önce bir ön bilgi, çünkü videonun adı Redneck Avengers ve, Redneck bizim aşina olduğumuz bir kavram değil. Tek kelimede “bağnaz” gibi bir çevirisi olsa da alakası yok aslında. Çünkü daha çok ABD’nin güney tarafında yaşayan, aile içerisinde biraz “çarpık” ilişkileri olabilen, tutucu ve dışa kapalı insanları tanımlamakta kullanılır. Gerçi ben de Hollywood eserlerinin yüzümüze vurdukları kadarıyla biliyorum, ABD’de yaşamışlığım yok o nedenle tamı tamına oturan bir tanım yapamazsam affedin.

Şimdi bu temayı alıp Avengers’a yapıştırın, çünkü Bad Lip Reading ekibi Avengers karakterlerinin sözlerini yanlış okuyarak ortaya bayağı eğlencelik bir iş çıkarmışlar. İki şeye dikkat etmek lazım, bunlardan ilki iyi bir İngilizce olmadan videonun çok da anlam ifade etmeyeceği. Özellikle Redneck argosu, anlamak için elzem. Diğeri ise yine de kendinize çok güvenmeyin, İngilizce altyazıları açın derim.

Ama genel olarak bu elit, modern kahramanları böyle bir şiveyle konuşurken görmek bile sizi eğlendirebilir. Son olarak, girişteki tema müziğini tam bir parça haline getirseler hiç de fena olmazmış. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum