Batgirl'ün İptal Edilmesi Black Canary'i Etkilememiş

Birds of Prey ekibi kendini sağlama almış

Warner Bros. Discovery yakın zamanda epey sansasyonel kararlar almaya başladı. HBO Max'in akıbeti bile tartışılmaya başlanmışken Batgirl filminin rafa kalkması bir anda ikinci plana atıldı. Aslında Batgirl kararı sadece bir film olarak değil firmanın genel anlamda DC filmlerine bakış açısıyla ilgili de büyük önem taşıyordu. Bir diğer tartışmalı film The Flash konusunda yola devam kararı alan stüdyo benzer bir tavrı en azından şimdilik Black Canary filmi için de değerlendiriyor.

2020 yılında vizyona giren Birds of Prey filminde ilk kez beyaz perdede Dinah Lance karakterini canlandıran Jurnee Smollett-Bell ufuktaki Black Canary filminde de yine aynı karakterle hayranlarıyla buluşacak. Kara Kanarya'nın bahtının kara olmaması özellikle Birds of Prey ekibini epey mutlu etmiştir. Zira filmde yer alan diğer karakterler de ilerleyen dönemlerde DCEU içerisinde yer almak için sıralarını bekliyorlar.

Tomb Raider filmi yapmasını beklediğimiz Misha Green'in senaryosunu yazdığı Black Canary ile ilgili henüz resmi bir tarih açıklaması yok. Zaten daha ortada filmin yayınlanış şekliyle ilgili net bir karar bile yok. DC filmi biraz daha ufaltıp HBO Max için servis edebilir. Gündemdeki bir diğer teori ise Black Canary'i iyice filmden uzaklaştırıp bir televizyon dizisi haline getirmek. Warner Kardeşlerin bu yeni ve çarpıcı dönemi bakalım başka hangi kahramanların koltuğunun sarsılmasına yol açacak? 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum