Batman Arkham'da Ölmüş Bir Karakter Suicide Squad İle Geri Dönecek

Rocksteady teyit etti

Rocksteady yayınladığı geliştirici günlüğünde ikonik bir DC Comics karakterinin Suicide Squad: Kill the Justice League'de karşımıza çıkacağını söyledi.

Haberin bu kısmı spoiler sayılmaz çünkü bu hem bir sızıntı değil, resmi açıklama, hem de Batman Arkham oyunlarının üzerinden de yıllar geçti :) 2015 tarihli Arkham Knight'ta Poison Ivy Batman'in kollarında can veriyor ve son sözleri de "doğa daima kazanır" oluyordu. Öldükten sonra cesedi partiküllere ayrılmış ve doğayla bir olmuştu.

Suicide Squad, normalde Arkham serisinin kanona uygun devamı, bunu biliyoruz. Rocksteady şimdi ismi sadece Ivy olan bu karakteri geliştirici günlüğünde detaylı biçimde tanıttı.

Ivy'nin kısmını 9. dakikadan itibaren izleyebilirsiniz.

Poison Ivy'nin önceki halini bilen Harley Quinn Ivy'nin şimdi bir çocuk olduğunu görünce şaşırıyor tabii ki. Ivy'nin bu çok versiyonu Arkham'da olan olayları hatırlamıyor ama Harley ile daha önceden tanıştıklarını hissedebiliyor.

"Arkham Knight'ta dikkatli olan oyuncular Poison Ivy öldüğünde geriye ufacık bir tomurcuk bıraktığını hatırlayacaklardır. Suicide Squad'da ise bu tomurcuğa bunu yapmak için sebepleri olan kişiler tarafından bakıldığını keşfediyoruz ama Metropolis kaosunda kaçmayı başarıyor."

Bence hiç de fena bağlamamışlar hikayeyi, siz ne dersiniz?

YORUMLAR
mit1980
22 Aralık 2023 16:25

Enteresan bir fikir. Bebek Groot'tan akıllarına geldi herhalde :) Batman'in sahalara nasıl döndüğünü de gösteriyordu demoda. Hepsini güzel bağlamışlar. Warner oyun live service olacak diye inat etmeseymiş Rocksteady güzel bir şeyler çıkarabilirmiş ortaya. Sonu Marvel's Avengers gibi olmasa bari...

Parolamı Unuttum