Batman: Soul Of The Dragon Fragmanı Yayınlandı

Söyle bakalım Batman ben bu yaz neredeydim?

DC'nin en değerli markalarından birisi olan Batman'i çok farklı şekillerde gördük. Gotham'ın Pelerinli Süvarisini Noel Baba olarak bile gördük. DC'nin animasyon filmlerdeki başarısını göz önüne alınca ufuktaki Soul Of The Dragon filmiyle ilgili beklentiler epey yüksek. Filmden yayınlanan ilk fragman da oldukça değişik bir Batman'i göreceğimizin sinyallerini veriyor.

Asya temasıyla bezenmiş bu yeni filmin esin noktası ise Bruce Lee'nin Enter The Dragon filmi.

Micheal Jai White, Kelly Hu ve Mark Dacacos gibi isimlerin seslendirmen kadrosunda yer alan filmin en dikkat çekici noktası ise Batman animasyonu denilince akla gelen Bruce Timm önderliğinde hazırlanması. Kara Şövalye'yi 1970'lerin dünyasına götürecek olan Soul of the Dragon 12 Ocak 2021'de dijital olarak yayınlanacak, filmin Blu-Ray versiyonu ise 26 Ocak günü görücüye çıkacak. Lady Shiva ve Richard Dragon gibi tanıdık isimlerin de kadrosunda yer aldığı filmden bol bol Kung-Fu ve aksiyon bekliyoruz.

Batman'i O-Sensei altında bir çekirge olarak görme fikri bile epey enteresan, her zaman dedektiflik yönüyle görmeye alıştığımız Batman bu sefer yakın dövüşteki maharetlerini daha fazla gösterecek gibi duruyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum