Arkham Serisi Oyunları Steam’e Müthiş Bir İndirimle Geri Döndü

Üstelik eski oyunlara sahip olanlara da fırsatlar var.

Microsoft verdiği kararla Windows Live hizmetleri kapatacağı için, Rocksteady oyunlarına yeni bir liman ayarlama peşinde. Daha önce Steam’de boy göstermiş olan Arkham Asylum ve Arkham City uzun süredir Türkiye için görünmez haldeydi.

İşte bu kapanma işlemi dolayısıyla firma, oyunlarını tümüyle Steam’e aktarmış durumda. Daha önce nereden almış olursanız olun, Steam Topluluk’ta bulunan açıklamaya göre oyununuzu Steam’e aktarabiliyorsunuz. Üstelik, temel sürüme sahipseniz, oyunu Game of the Year sürümüne yükseltiyor sistem. Böyle de bir artısı var.

Yalnız şimdiden uyaralım, insanların başlarına gelen sıkıntılar da var. Kimileri oyun kodlarını aktarmakta sıkıntı çekerken, kimileri oyunun ilk videodan sonra çöktüğünü belirtiyor. Ama anlaşılan hem Rocksteady hem de Steam bunu düzeltmek için çaba sarf edecektir.

Batman: Arkham Origins kapıdayken, güzel bir haber oldu bu. Ayrıca, yaklaşık 7 saati kalmasına rağmen Steam üzerinden Arkham Asylum ve Arkham City’yi %75 indirimle alabiliyorsunuz. Toplamda 12,5 $’a bu iki oyunun GOTY sürümleri sizin olabilir. Kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum