Advertisement

Batwoman Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

Gotham'ın yeni koruyucusu

CW'nin Arrow dizisiyle başlayan DC dizileri evreni yeni üyesine kavuşuyor. Arrow'un yanı sıra, The Flash, Supergirl, DC Legends of Tomorrow ve Black Lightning ile devam eden Arrowverse'ün yeni dizisi Batwoman'dan ilk fragman geldi. Gotham'da geçecek olan dizi önümüzdeki sonbaharda yayın hayatına başlayacak.

Dizinin yayınlanan özeti ise şu şekilde, "Kate Kane hayatının hiçbir anında Gotham'ın yeni koruyucusu olmayı düşünmemişti. Fakat Batman'in gizemli şekilde ortadan kalkmasının ardından üç yıl geçti ve Gotham'ın yeni bir koruyucuya ihtiyacı var. Pelerinli Süvarisi olmadan Gotham Polis Departmanı etraftaki çetelere karşı oldukça güçsüz konumda kalıyor. Yıllar önce Kate Kane'in babası Jacob Kane, ailesinin öldürülmesinin ardından sağ kalan tek varisi kızı Kate'i Gotham'ın dışına yollar. Kate, askeri okuldan ayrılmasının ve yıllar süren acımasız hayatta kalma eğitimlerinin ardından eve döner. Kate Kane'nin eve dönüşü babasını pek mutlu etmez ama Kate artık izin alma işlerini arkasında bırakmıştır. Ailesine ve şehrine yardım edebilmek için babasının nefret ettiği şeylerden birisine, bir kara şövalyeye dönüşüyor. Üvey Kardeşi Mary ve yetenekli Luke Fox'un da yardımıyla Kate Kane, Bruce Wayne'in mirasını devam ettirmeye karar verir. Fakat ona kahraman diyebilmek için henüz çok erken, Kate öncelikle kendi içindeki şeytanları yenmek zorunda, sonrasında Gotham'ın umut sembolü haline gelebilir." 

Kendi dizisine sahip olan ilk eşcinsel süper kahraman olma özelliğini de barındıran Batwoman'ı Ruby Rose canlandıracak. Öte yandan dizinin kadrosunda Dougray Scott, Meagan Tandy, Elizabeth Anweis, Nicole Kang, ve Rachel Skarsten gibi isimler de yer alıyor. Bakalım Batman'in olmadığı bir Gotham şehrinde Batwoman adaleti sağlayabilecek mi? 

YORUMLAR
waltran
19 Mayıs 2019 16:18

arrowverse neden inatla ÇÖP dizi yapmaya devam ediyor, kim izliyor, kim para veriyor anlamadım. bir rahat bırakın artık, az biraz gotham'ın gideri vardı diğer çöplerle çok ilişiği olmadığı için onuda son 2-3 sezondur batırdılar izlemiyorum bile.

waltran
waltran
19 Mayıs 2019 16:21

bu arada fragmanıda izlemedim ama yorumlara bakılırsa gene feminizmden felan yürümeye çalışmışlar heralde. abi kaliteli dizin yapın izlenir zaten, bırakın sosyal mesaj vermeyi ya... esasında çizgi roman bu kendi dünyası var, kendi evreni var, sizene aptal fanilerin salak sosyal düzenlerinden. kendi evrenininize baksanıza...


zikinu
17 Mayıs 2019 15:27

Eh, en azından Bruce Wayne'le zorla seviştirme imkanları yok.

Mehmet
17 Mayıs 2019 14:41

Biz uğraşsak daha iyisini yaparmıyız bilemem ama daha kötüsünü yapmayacağımız kesin.

guin
17 Mayıs 2019 14:40

diğer dc filmleri dizileri gibi dandik.

guin
17 Mayıs 2019 14:40

diğer dc filmleri dizileri gibi dandik.

leaquip
17 Mayıs 2019 14:18

E olmamış ki bu. Bi sn zaten olmasını beklemiyordum.

mserhatsari
17 Mayıs 2019 13:24

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum