Bethesda da F2P oyun dünyasına girmeye karar vermiş görünüyor.
Battlecry Studios tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcımlığını üstelenecek olan Bethesda bu F2P için oldukça umutlu. 32 kişilik savaş meydanlarında aksiyon dolu anlar yaşayacağımız oyunun tasarımcısı Half Life 2 ve Dishonored'ın baş tasarımclarından Viktor Antanov. Videoyu izlediğinizde bunu zaten anlayabilirsiniz.
Sadece yakın dövüş silahları ve steampunk silahların olacağı, barutun ve ateşli silahların yok olduğu bu dünyada Royal Marines ve Cossacks isimli iki gruptan biri olarak oynayacağız. Kılıç dövüşlerinin de çok önemli ve sağlam olacağı vurgulanıyor.
Eh, F2P demişken, Türkiye'nin en iyi ve tamamen yenilenmiş, gamificitaion temalı F2P sitesi //free2play.com.tr/ 'ye değinmeden olmaz. Yakında Battlecry hakkında bilgilere oradan da ulaşabileceksiniz.
Oyun 2015 yılında yayınlanacak. Aşağıdan tanıtım videosuna ve görsellere ulaşabilirsiniz,
VİDEO
GÖRSELLER























