Bethesda Elini Skyrim’den Çekiyor

Yeni oyuna yoğunlaşmanın zamanı gelmiş…

Evet sevgili OyunGezer’ler, haberimizin başlığından da gördüğünüz üzere Bethesda yaptığı açıklama ile The Elder Scrolls serisinin son oyunu Skyrim’den elini eteğini çektiğini açıkladı. Bu da demek oluyor ki artık oyun için yeni içerikler görmeyeceğiz.

Haber bazılarımızın içini burksa da ardında güzel bir neden yatıyor ancak önce Bethesda’nın açıklamasına değinelim. Firma 2006 yılından bu yana durmaksızın üzerinde çalıştığı Skyrim’in oyun dünyası kadar kendileri için de büyük bir fenomen haline geldiğini,  bunda ise en büyük payın The Elder Scrolls hayranlarına ait olduğunu belirtti. Yayınlanan güncellemeler, Creation Kit, Steam Workshop, Kinect desteği ve indirilebilir içeriklerle iki yıldır oyuncuların nabzını tuttuklarını belirten Bethesda, yeni oyunları üzerinde tam güç çalışmaya başlamanın zamanının geldiğini düşünüyor.

Oyun geliştiricisi açıklamasında ufak bir grupla bir süredir yeni oyunları üzerinde çalıştıklarını, Skyrim’in amacına ulaşması ile tüm ekibin yeni projeye yoğunlaştığını ifade etti. Skyrim için hala yayınlanacak birkaç güncelleme bulunduğunu da belirtilen Bethesda’nın yeni macerasını ne zaman gün yüzüne çıkartacağı ise henüz kesinlik kazanmış değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum