Bir Başka Spider-Man Karakteri Dusk Da Sony Filmi Oluyor

Identitiy Crisis ve Clone Saga'ya ömür yetmez

Sony, elinde bulundurduğu Marvel karakterleriyle daha doğrusu Spider-Man ile bağlantılı karakterlerle bir evren oluşturmaya çalışıyor. Lakin izledikleri politika biraz tuhaf bir yola girmiş gibi gözüküyor. Venom, zaten oldukça popüler bir karakterdi ve Todd McFarlane dönemiyle birlikte büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Şimdi Morbius filmi vizyona girecek, onun ardından ise çok sayıda farklı karakterin adı geçiyor. Son isim ise adını bile unuttuğumuz Dusk karakteri. 

The Illuminerdi'nin haberine göre kadrosunu genişletmek isteyen Sony, 1990'lı yıllarda çizgi romanlarda yer almış Dusk'ı beyaz perdeye getirmek istiyor. Çizgi romanlarda Dusk ismi Negative Zone'da Blastaar'ı yenmeye çalışan çok sayıda isim tarafından kullanılmıştı. Ancak Spider-Man olaya el koyup durumu kurtarmıştı. İşler biraz daha ilerledikten sonra Peter Parker'ın kimlik bunalımı diyebileceğimiz Identitiy Crisis döneminde Peter, tamamen siyahları çekerek Dusk şeklinde karşımıza çıkmıştı.

İlk kez 1998 yılında yayınlanan Slingers çizgi romanınıda gördüğümüz Cassie St. Commons'ı bu filmde Dusk rolüyle izlememiz kuvvvetli bir ihtimal gibi gözüküyor. Richoet, Prodigy ve Hornet gibi yan karakterlerle bir arada da bol bol gördüğümüz Dusk'ın adını görünce Identity Crisis döneminin çılgınlıkları da hemen akla geliyor. Umarım Sony, tüm Identity Crisis ve daha korkuncu Clone Saga karakterlerini film yapmaya kalkışmaz, aksi takdirde bir ömür boyunca Spider-Man olmayan ama Spider-Man'e benzeyen şeyler izleyip dururuz...

YORUMLAR
Duane Moore
24 Nisan 2021 04:49

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

CerysPritchard
13 Şubat 2021 14:30

A softening side of the faculty is moved for the future items. Improvement of the team and personal statements help is elevated for the changes. Volume is fit for the grouped data for the better frequency for the students.

Parolamı Unuttum