Birds of Prey'in Kötüsü Batman'in Azılı Düşmanlarından Black Mask Olacak

Haberler doğruysa bakalım beyaz perdeye nasıl aktarılacak.

 The Wrap'te çıkan bir habere göre şu an için ön prodüksiyon aşamasında olan Birds of Prey filminin baş kötüsü Black Mask olacakmış. Black Mask hatırlayacağınız üzere hem Batman'in hem de Batman'in gerçek kimliği (kimisine göre Batman gerçek kimliği tabii) Bruce Wayne'in en büyük düşmanlarından biri. 

Suicide Squad filminde Harley Quinn rolüyle karşımıza çıkan Margot Robbie'nin yapımcı koltuğunda oturduğu Birds of Prey filmi DC çizgi romanlarındaki kadın kahramanların bir hikayesini anlatacak. Çizgi romanlarda oldukça ilginç hikayelerle karşımıza çıkan Birds of Prey'in ekip üyeleri değişkenlik gösterebiliyordu. Kaldı ki bu filmde de bir şekilde Harley Quinn'i Birds of Prey ekibinde göreceğiz. Zaten film de aslen bir Harley Quinn spinoff'u olarak geçiyor. 

Filmdeki Black Mask'in hangi evrenden olacağını bilemiyoruz, hatta beyaz perde ve dizilerde sık sık başvurulan birkaç karakteri tek bir kişide birleştirme hastalığını da görebiliriz. Şahsen Yeni 52 Black Mask'i benim pek ilgimi çekmediği için retro Black Mask'i tercih ederim sevgili Oyungezerler. Karakterin psikopatlıklarının arkasında kişilik bölünmesi görmekten, okumaktan biraz sıkıldım artık.

Birds of Prey filminin yönetmenliği Cathy Yan'a emanet olacak. Kahraman ekibinde Black Canary, Huntress, Cassandra Cain ve Renee Montoya olacak. Christina Hudson'ın senaryosunu yazacağı filmin çekimlerine 2018'in sonunda veya 2019'un ilk aylarında başlanması hedefleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum