Birds of Prey'in 18+ Olacağı Kesinleşti!

Margot Robbie muradına erdi

Başrolünde Margot Robbie'nin canlandırdığı Harley Quinn karakterinin yer alacağı Birds of Prey(and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) filmiyle ilgili en çok merak edilen noktalardan birisi filmin yaş sınırının ne olacağıydı. Özellikle filmin yıldızı Robbie'nin "bu film 18+ olmalı" tarzındaki açıklamalarının ardından resmi duyuru bekleniyordu. Margot Robbie'nin istediği oldu ve film 18+ olarak sınıflandırıldı.

Barındırdığı şiddet, küfürlü konuşma ve cinsel içerik temaları nedeniyle FilmRatings tarafından 18+ olarak sınıflandırılan filmle ilgili bir de açıklama yapılmış. "Filmde, güçlü şiddet ve küfürlü dil kullanımıyla beraber bazı uyuşturucu ve cinsel içerikli materyaller bulunuyor." Tabii bu 18+ kararının alınmasında şüphesiz Joker'in üstün başarısı da büyük pay sahibidir. Zira Joker filmi tüm zamanların en çok gişe yapan DC filmi olurken DC/WB ortaklığını da epey mutlu etmeyi başarmıştı. 

Şimdi ufukta yaş sınırının açıklanmasını beklediğimiz The Suicide Squad filmi var. James Gunn'ın yazıp, yöneteceği filmin de 18+ olarak vizyona girmesi bekleniyor. Bakalım Joker'in bu etkisi çizgi roman uyarlamalarında DC'den başlayıp yeni bir 18+ akımının doğmasını sağlayabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum