Assassin’s Creed 4’ün Günümüz Dünyasında 5 Saate Kadar İçerik Var

Oynayıp oynamamak tümüyle sizin kararınız.

Korsanlık dönemlerine parmak bastıktan sonra günümüz bölümlerini kenara atmadığını kanıtlarcasına, UbisoftAssassin’s Creed IV: Black Flag hakkında ardı ardına açıklamalarda bulunuyor. Bu açıklamalardan karakterleri ilgilendirenine buradan, detaylı bir soru / cevap oturumuna da buradan ulaşabilirsiniz.

Gelelim şimdiki haberimize. Yapımcıların daha önce dile getirdiği ve günümüz dünyasında sahip olduğumuz esneklik, bu sefer içeriğin miktarı ile hatırlatıldı. Ashraf Ismail, eğer ki günümüz bölümlerindeki içeriği tümüyle bitirmeye niyetlenirsek üç ilâ beş saat arasında bir içerikle karşılaşacağımızı belirtiyor.

Ama bunları yapmak mecburiyetinde değiliz. Senaryoya bağlı olan kısmın oynanış süresi ise 20-25 dakika kadar. Animus’tan senaryoya bağlı olarak beş kez ayrılıyoruz ve her biri üç ilâ dört dakika süren mini bölümler oynuyoruz.

Tabii eğer ki İlk Uygarlık hakkında yeni şeyler öğrenmek istiyorsanız, o hikayenin ilerlemesi sizin için önemliyse detaylı içerik de bulabileceksiniz. Ismail, bu konuda garanti veriyor.

Assassin’s Creed IV: Black Flag Avrupa’ta 1 Kasım’da teşrif edecek. Öncelikli olarak PC, PS3 ve Xbox 360 için.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum