Black Flag İle Tarihe İzinizi Bırakmaya Hazır Mısınız?

Ubisoft yine ilginç denemeler peşinde.

 Ubisoft, bugün Assassin's Creed IV: Black Flag için yeni bir projesini açıkladı. Üstelik bu seferki proje biz oyuncuları pasif değil, aktif bir şekilde dahil ediyor.

137 kişi, Assassin's Creed IV: Black Flag oyununda 18. yüzyıl yağlı boya stilinde bir tabloyla boy gösterecek. Paris'teki Beaux-Arts sanat okulu tarafından hazırlanacak ve 2.3'e 4.5 metre ölçülerinde olacak bu tablo hem oyunun içinde yer alacak, hem dijital olarak sergilenecek, hem de 4 Kasım - 3 Aralık 2013 tarihleri arasında Fransa'daki Musée de la Marine galerisinde sergilenecek. Uçuk geldi değil mi? Bizce de öyle.

Peki nasıl dahil olursunuz bu projeye? Öncelikle şu siteye giriyorsunuz, Görünmek istediğiniz karakteri seçiyorsunuz, fotoğrafınızı ekliyorsunuz ve bu projede yer almayı neden istediğinizi ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz. Ayrıca başkalarının fotoğraflarını beğenebilir, onları listede yukarıya taşıyabilir ya da durumu sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Eğer Ubisoft'un Members of The Watch programına dahilseniz, o kişiler için çekişme erken kayıt ile daha önce başlayacak.

Haydi bakalım, tabloya yakışan korsanlarımız olacak mı hep birlikte göreceğiz. Assassin's Creed IV: Black Flag Avrupa'da 1 Kasım'da PS3, Wii U, Xbox 360 için, ilerleyen günlerde de PC, Xbox One ve PS4 için satışta olacak.

assassins-creed-iv-black-flag-painting

YORUMLAR
Parolamı Unuttum