Black Panther 2'nin Baş Kötüsü Namor Olabilir!

Sub-Mariner mi diyeceğiz yoksa Namor mu?

Marvel Sinematik Evreni yeni yeni karakterlerle genişlemeye devam ediyor. Black Panther mirası ikinci filmle devam etmeye hazırlanırken Marvel külliyatının en ikonik karakterlerinden birisine de sahne olabilir. Uzunca bir süredir Namor'un MCU girişini Black Panther 2 ile yapmasını bekliyorduk ancak görünüşe göre Namor filmde çok daha farklı bir rolde olacakmış. Charles Murphy'nin son duyumuna göre Namor the Submariner'ı Black Panther: Wakanda Forever filminde baş kötü olarak izleyecekmişiz. 

"Namor, Black Panther 2'de nasıl bir rol alacak? Rolünün ne kadar büyük olacağını merak ediyorum?" şeklinde gelen bir hayran sorusuna "Yani o baş kötü..." cevabını veren Charles yeni bir fitili de ateşlemiş oldu. Daha önce Şubat ayı içerisinde sızan set fotoğrafları da Namor söylentilerini epey körüklemişti. Şimdi böyle bir duyum da muhtemelen Namor'un girişini hazırlıyor. Zaten Avengers: Endgame filminde de "su altı depremleri" denilerek Atlantis ve Namor'a dair ilk ipuçlarını ortaya atmıştı. 

2021 yılının Haziran sonunda çekimlerine başlanan Black Panther: Wakanda Forver, Covid nedeniyle birkaç kez çekimlere ara vermek zorunda kalmıştı. Gönüllerimizin Kral T'Challa'sı ve Black Panther'i Chadwick Boseman'ın aramızdan ayrılmasının ardından yeni bir T'Challa olmayacağı da açıklanmıştı. Wakanda ile Atlantis'i karşı karşıya getirmesi muhtemel Wakanda Forever filmi 11 Kasım günü vizyona girecek. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum