Black Widow Filminin İlk Set Fotoğrafları Sızdırıldı

Scarlett Johansson sonunda filmine kavuşuyor.

Marvel Sinematik Evreni, takım filmleriyle olduğu kadar bireysel süper kahraman filmleriyle de karşımıza çıkmayı seviyor. Orijinal Avengers ekibinde kendi filmine sahip olmayan iki karakter vardı, Hawkeye ve Black Widow. Hawkeye, Disney+'da kendi dizisine kavuşacakken, Black Widow'un da solo filmi yolda geliyor. 

Black Widow filminin hazırlıklarına başlanmış, filmin kadrosuna oyuncu alımları başlamıştı. Çekimlerin haziran ayında başlanacağını belirtmişti, ama görünüşe göre Marvel Stüdyoları daha fazla bekleyememiş ve Norveç'te filmin çekimleri başlamış. Bir Norveç haber sitesi olan Dagbladet'in yayınladığı haberde film setinin ve Scarlett Johansson'un ilk fotoğraflarını görme şansına erişiyoruz. 


Natasha Romanoff'un Amerika'ya ilk gelişini konu almasını beklediğimiz film, 2008'de çıkan ilk MCU filmi olan Iron Man'in öncesinde geçecek gibi duruyor. Filmin geçeceği dönemle ilgili bir diğer söylenti ise Infinity War ile Endgame arasındaki süreç, ben bu ihtimali daha düşük görüyorum, muhtemelen daha eskiyi anlatan bir prequel filmi izleyeceğiz. Yönetmenliğini Cate Shortland'in yapacağı Black Widow filminin 2020 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum