Blizzard, Diablo 4'ün Paragon Sistemini Tanıttı

Oldukça detaylı ve çeşitlilik sunan bir sistem geliyor

Activision Blizzard özelinde yaşanan tartışmalar hepinizin malumu, aslında o cephede işler hiç de yolunda gitmiyor. Ama orada bir yerlerde işlerini tutkuyla yapmaya çalışan geliştiriciler de var, Diablo 4 ekibi de bunlardan biri. O yüzden bugün sadece oyun odaklı olarak yaklaşacağız bu habere, eğer Activision bu işe de burnunu sokmazsa Diablo 4 gerçekten de güzel bir oyun olacak gibi duruyor.

Diablo 4'te de Diablo 3'teki gibi bir Paragon sistemi olacak, ancak isimleri aynı olsa da Diablo 4'teki sistemde çok büyük değişiklikler de mevcut.

Oyuncular 50. levele ulaştıklarında Paragon tahtası açılacak. Tahtanın ortasından başlayarak topladığınız Paragon puanlarıyla 'karo' açacak ve seçtiğiniz builde göre normal, magic, rare ve legendary karolara ulaşmaya çalışacaksınız. Dört kenarda bulunan geçit karolarına vardığınızdaysa yeni paragon tahtası açacak ve bu tahtayı eldeki tahtayla birleştirebileceksiniz. Bazı karolarda bulunan soketlere de glyph takarak daha da güçlü hale getirebileceksiniz.

Normal karolar ufak ama anlamı stat geliştirmeleri sağlayacak. Magic kargoları tahtada kümeler halinde bulunacak ve bunlar daha güçlü faydalar sağlayacaklar. Rare karolar gücünüzü ciddi biçimde artıracak özelliklere sahip, hangi Rare karoları hedefleyeceğiniz tamamen seçtiğiniz build ile alakalı olacak. İlk paragon tahtasını geçtikten sonraki her tahtanın merkezinde bir Legendary karo bulunacak ve bu karoya ulaştığınızda yeni bir Efsanevi Güç elde edeceksiniz.

Oldukça detaylı ve güzel düşünülmüş, ciddi anlamda çeşitlilik sağlayacak bir paragon sistemi kısacası bu, ben çok beğendim.

YORUMLAR
creepylord
21 Aralık 2021 15:13

Yahu ne güzel unutmuştuk. Güzel de görünüyor yapmaya çalıştıkları sistem. Tekrar hatırladık bi üzüldük gerildik heyecanlandık. Şu oyuna yazık etmeseler bari.

Parolamı Unuttum