Blue Beetle Filmi Başrolünü Buldu

Warner Kardeşlerden ani baskın

DC Sinematik Evreni uzun zamandır Blue Beetle'ı bir şekilde evrene dahil etmek istiyor. Önce bir sinema filmi düşünüldü, daha sonra dizi ihtimali gündeme geldi ve son olarak bir HBO Max filminde karar kılındı. Geçtiğimiz aylarda filmin yönetmenliğini Angel Manuel Soto'nun yapacağı açıklanmıştı. Başrol için ise oldukça ilginç gelişmeler yaşanıyor. The Suicide Squad'ın galasına katılan Xolo Mariduena filmde başrol olma ihtimalini epey güçlendirdi. 

Bu sayede Warner yetkilileri ile bir görüşme de gerçekleştiren Xolo rolü kapmış gibi gözüküyor. Daha önce Cobra Kai dizisinden de tanıdığımız başarılı aktöre filmde başka hangi oyuncuların eşlik edeceğini ise henüz bilmiyoruz. Gareth Dunnet-Alcocer'in senaryosunun yazacağ filmde Jaime Reyes'in Blue Beetle olma serüvenine tanıklık edeceğiz. Bu ismi taşıyan üçüncü karakter olan Jaime Reyes hayranlarn gözünde tüm Blue Beetlelar arasında da özel bir yere sahip. 

Bu gelişmeyle birlikte ön hazırlıkların da hızlandığını anlamış oloduk. Çeşitli kaynaklardan gelen haberlere göre filmin çekimleri 2022'nin ilk aylarında başlayacakmış. Tıpkı Disney+/MCU gibi HBO Max'i de bir DC merkezi haline getirmek isteyen Warner Kardeşler bu sefer oldukça doğru adımlarla yola başlamış gibi gözüküyor. İlerleyen dönemlerde DCEU adına daha da güzel haberler duyabiliriz. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum