Borderlands Filmi Her Kesime Hitap Etmek İstiyor

Eli Roth oyuncuları boş geçmemiş

Hollywood'un son dönemlerdeki en büyük esin kaynaklarından birisi olan oyunlar iki farklı kitleyi bir araya getiriyor. Oyunların beyaz perdeye taşınması özellikle bizim gibi oyuncular tarafından genelde kuşkuyla beklenir. Zira geçmiş dönemde çıkan filmlerin başarısızlıkları ortada. Borderlands filminin yönetmeni Eli Roth da bunun farkında ve iddiasına göre film hem yeni hayranları hem de serinin sıkı oyuncularını mutlu edecekmiş. 

"Filmin tadını çıkarmak için oyunları oynamak zorunda değilsiniz. Yapmak istediğim şey Fifth Element, Raiders of the Lost Ark gibi bir şeylerdi, tamamen eğlenceli. Tıpkı Tomb Raider gibi, oyunları oynamadıysanız bile filmden keyif alabiliyordunuz. Ancak ortaya çıkardığımız hikayede serinin sağlam oyuncuları için tonla sürpriz yumurta var. Filmi çekerken 'Borderlands oyuncuları için getir, götür yapıyorum' diye düşündüm. Dediğim gibi eğer serinin sağlam bir oyuncusuysanız koyduğumuz tüm detayları beğeneceksiniz. Eğer hiç izlemediyseniz bu film size oyunları oynatmak isteyecek."

Yalnız Raiders of the Lost Ark örneği iyi ama sanki o Tomb Raider örneğini hiç vermese biraz daha güvende hissedecektim. Kadrosunda Jack Black, Cate Blanchett ve Kevin Hart gibi isimlerin yer aldığı Borderlands filminin çekimleri tamamlandı. Ancak stüdyo ısrarla ne filmin vizyon tarihini açıklıyor ne de herhangi bir fragman yayınlıyor. Bakalım gerçekten Eli Roth'un dediği gibi her kesme hitap eden bir oyun filmi nihayet karşımıza çıkacak mı? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum