Çığlık 5'in Hazırlıklarına Başlandı, David Arquette Geri Dönüyor!

Şerif Riley göreve hazır

Usta yönetmen Wes Craven'ın ölümünün ardından yeni bir Çığlık filmi görmek pek muhtemel gözükmüyordu. Ancak Hollywood içerisinde hiçbir şeyin garantisi yok ve yaklaşık 2 yıldır beşinci film için hazırlıklar devam ediyor. Filmle ilgili en çok merak edilen nokta ise serinin baştan mı başlayacağı yoksa kaldığı yerden devam mı edileceği sorusuydu. Son gelen haberler hikayeye kaldığımız yerden devamm edeceğimizi işaret ediyor.

Daha önceki dört Scream filminde de Dewey Riley karakterini canlandırmış olan David Arquette de film kadrosuna dahil oldu. "Yeniden Dewey'i oynayabileceğim için büyülenmiş durumdayım. Ayrıca eski ve yeni Scream ailemle bir araya gelmekten çok mutluyum. Scream benim hayatımın çok büyük bir parçası. Bu işi hem hayranlar, hem de kendim için bekliyordum. Wes Craven'ın mirasını onurlandıracağım." diyen Arquette geri dönüşüne epey mutlu olmuş.

Şu an için Şerif Riley dışında başka bir karakteri belli olmayan Çığlık 5'i Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett ikilisi yönetecek. Guy Busick ile James Vanderbilt'in senaryosunu yazdığı filmin henüz resmi bir vizyon tarihi bulunmuyor. Bakalım Wes Craven'sız bu yeni nesil Çığlık bizleri korkutabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum