Cryengine, Fim Engine Yazılımına Hayat Verecek!

Film Engine film yapımcılarına sunduğu imkanlarda çok iddialı.

Crytek, CRYENGINE oyun geliştirme teknolojisinin, kendi Cinebox teknolojilerinin halefi olan yeni gerçek zamanlı film üretim yazılımı Film Engine’de kullanılacağını duyurdu.

Film Engine Crytek’ten işi devralan farklı bir şirket. Film Engine hem şirketin, hem de ürettiklerin yazılımın ismi, yüksek kalitede görsel efektler ve bilgisayar animasyon filmleri hazırlamak isteyen film yapımcılarına gereken tüm kaynakları sunan, zaman konusunda da kendilerine çok büyük bir avantaj sağlayan bir program. İçeriğinde yer alan “hepsi bir arada” geliştirici araçları ve gerçek zamanlı hikâye anlatımına izin veren yapısıyla yapımcılar için büyük kolaylık sunarken, oyun yapımcılarının araçlarını film yapımcılarıyla paylaşıyor. Cry Engine halihazırda VR desteği barındırdığı için, onu baz alan Film Engine de VR desteğine sahip. Film Engie, önümüzdeki aylarda çıkacak. 

Cryengine Kreatif Direktörü Frank Vitz: “Cryengine, sahip olduğu uyarlama hızı, ölçeklenebilirliği, görsel uyumluluğu ve 3D işleme gücü sayesinde Film Engine ile mükemmel bir uyumluluk sağladığını kanıtlamıştır. Dijital içerik üretim çağındayız ve gerçek zamanlı teknoloji, artık çok önemli bir yer kaplamaktadır. CRYENGINE’in yepyeni alanlara sıçrayıp neler yapabileceğini göstermesi bizim için oldukça heyecan verici.”

YORUMLAR
Parolamı Unuttum