Crytek’ten Olumsuz Haberlerlere Resmi Bir Açıklama

İşler söylendiği gibi kötü değil.

Bildiğiniz üzere etrafta birkaç gündür dolanan dedikodular var.

Bu dedikodular genelde Crytek’in ekonomik olarak zor durumda olduğu ve çeşitli firmalarla mali bir anlaşma içinde olduğuyla alakalıydı. Ama bu konuda net bir bilgi bulunmamakta.

Kaynağı Gamesradar’daki bir makale olan, sonrasında çığ gibi büyüyen bu dedikodulara resmi ağızdan bir cevap geldi. Crytek’in yaptığı açıklamayı aşağıda görebilirsiniz. Umuyoruz ki bu açıklama şimdilik dedikoduları bir nebze de olsa susturacaktır:

 

Yakın zamanda Gamestar’da yayınlanan ve ardından farklı mecralarda da yer alan makalenin içeriği söylentiden ibarettir.

CRYENGINE lisans sahiplerine hali hazırda vermeye devam ettiğimiz desteğin yanı sıra, yeni oyunlarımız; Homefront: The Revolution, Hunt: Horrors of the Gilded Age, Arena of Fate ve Warface ile ilgili yayın ve geliştirme konularına odaklanmaya devam ediyoruz.

E3 sırasında ve sonrasında, hem oyun basınından hem de oyunculardan çok sayıda olumlu geri dönüşler aldık. Bizi gönülden desteklemeye devam eden tüm çalışanlarımıza, fanlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum