CS2'nin Yeni Alışveriş Sistemi İle Tanışın

Zamanın gereklilikleri...

Sevin ya da sevmeyin, Valorant'ın rekabetçi FPS dünyasına yeni bir hava getirdiğini inkar edemezsiniz. Yıllardır piyasada olan Counter-Strike serisi de, bu genç ve dinamik rakibinden feyzalmayı ihmal etmiyor. CS2'de, Valorant'tan tanıdığımız yeni alışveriş ve envanter sistemi devreye alınacak.

Counter-Strike: Global Offensive ile radyal menü kullanımına geçen CS serisi, artık Valorant'tan tanıdığımız grid sistemini kullanacak. Daha da dikkat çekici detay ise yeni envanter sistemi. Artık oyuna girmeden önce 4 tabanca, 5 SMG/pompalı tüfek ve 5 taarruz tüfeği seçerek kendinize özel satın alma menüsü oluşturabileceksiniz. 

Bu değişimin özellikle oyunun profesyonel arenasında ne gibi yankılar uyandıracağını merakla bekliyoruz.

Bir diğer önemli değişiklik ise oyunun ekonomisi ile ilgili. Valorant'ı bir kez bile deneyen CS oyuncuları, uzun süredir "iade" mekaniğinin oyuna gelmesini istiyor. Alışılmış kısayollar nedeniyle zaman zaman yanlış satın alımlar gerçekleştirdiğinizde artık bu ekipmanı iade ederek paranızı geri alabileceksiniz. Bu da özellikle "eco" yaptığınız turlarda hızlı silah alan oyuncuları engelleyecek...

Valve şimdilik net bir şey söylememiş olsa da CS2 ile silah sayısını da artırabilir. "Yaz aylarında" çıkması beklenen CS2, şimdiden büyük heyecan yaratmış durumda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum