DC League Of Super-Pets Filminin Kadrosu Adeta Yıldızlar Geçidi

İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi

DC/WB ortaklığı ellerindeki karakterleri kanlı canlı bir şekilde film yapma konusunda sıkıntılar yaşasa da işin animasyon boyutunda epey başarılılar. Yeni nesil bir animasyon tarzıyla bambaşka bir kitleyi hedefleyen DC, yaklaşık üç yıl önce DC League of Super-Pets filmini duyurmuştu. Adından da anlaşılacağı üzere süper kahramanların sevimli yardımcılarını izleyeceğimiz filmin yıldızı ise en popüler süper köpek Krypto olacak. İlk duyurulduğunda Krypto'yu Dwayne "The Rock" Johnson'ın seslendireceğini öğrenmiştik, kadronun geri kalanı ise adeta bir yıldızlar geçidi.

Keanu Reeves başta olmak üzere Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa Bayer, Diego Luna ve Natasha Lyonnefilmde seslendirmen olarak görev alacak. Bu isimlerden sadece Kevin Hart'ın Ace the Bathound'ı seslendireceğini biliyoruz. Diğer oyuncuların rolleri henüz açıklanmadı. Instagram hesabı üzerinden kadroyu ve filmin logosunu paylaşan The Rock, "Beyler, bayanlar ve her yaştan çocuklar DC League of the Super Pets kadrosunu tanıtmak benim için gerçek bir mutluluk. Dört ayaklı kahramanlarımızı ve düşmanlarımızı canlandıracak ekip karşınızda." diyerek duyuruyu yaptı.

The Lego Batman Movie'nin yaratıcısı Jared Stern'in yazıp yöneteceği filmde aynı zamanda Sam Levine de yardımcı yönetmenlik yapacak. 20 Mayıs 2022 vizyon tarihine sahip olan Super-Pets sadece bu seslendirmen kadrosuyla bile büyük bir beklenti yaratmayı başardı. Ortada Mark Hamill'in seslendireceği bir Jokerdog da olur diye umuyorum. En azından ufak bir cameo bile olsa apayrı bir tat katacaktır. Super Pets'ten güzel haberleri heyecanla bekliyoruz. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum