Dedikodu: Black Widow'un Vizyon Tarihi Çoktan Belirlendi

Black Widow filmi sandığımızdan erken gelebilir!

Marvel'ın uzun zamandır beklenen Black Widow filmi için çalışmalara başladığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Son iddialara bakılırsa bu projenin vizyon tarihi belirlendi bile!

Henüz Marvel resmen onaylamasa da solo Black Widow filminin geldiğini biliyoruz. Senaryoyu yazması için Jac Schaeffer ile anlaşılmasının ardından proje hızla aşama kaydediyor gibi görünüyor. Scarlett Johansson'ın başrolde yer almak üzere çoktan imza attığı, sadece bu filmden 25 milyon dolar gelir elde edeceği söyleniyor. Olur da bu projenin gişede elde ettiği kazanç 900 milyon doları aşarsa Johansson'ın 6 milyon dolar daha kazanacağı iddia ediliyor. Fakat dedikodular sadece bunlarla sınırlı değil. Marvel'ın senaryo çalışmalarına başlanan Black Widow'u Ağustos 2020'de izleyici karşısına çıkartmayı planladığı da iddia ediliyor.

Tahmin edebileceğiniz üzere şimdilik bu iddiaların ne kadar doğru olduğunu bilemiyoruz. Eğer iddialar doğruysa Black Widow'un muhtemel vizyon tarihi 7 Ağustos 2020 gibi görünüyor. Umuyoruz ki söylenenler doğrudur da, Natasha Romanoff'un solo maceralarını seyretmek için uzun süre beklememiz gerekmez!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum