Destiny 2’nin Satışları Activision’ın Beklentilerinin Altında Seyrediyormuş

Destiny 3'ün hali ne olur bu durumda?

Activision, Destiny 2'den beklediğini bulamamış gibi görünüyor. Aslında oyunun temel versiyonunun önce PS+ ile verilmesi, sonra Blizzcon'da yapılan duyuruyla BattleNet üyelerine hediye olarak sunulması bunun ilk işaretlerini vermişti. Bu hamleler oyuncu havuzunu genişletip eklenti satışları ile gelirleri artırma yönünde bir girişim olarak değerlendirilebilir. Ama bunların kısa sürede bir etkisinden bahsetmek çok da mümkün görünmüyor.

Destiny 2: Forsaken, oyunda yeni bir rüzgar estirmiş, bir hareketlenme yaşanmıştı. Lakin bunun gelirlerde aynı ölçüde bir hareketlenme sağlamadığı anlaşılıyor. Activision'ın 3. Çeyrek mali raporlarında "umduğumuz kadar iyi bir performans göstermiyor" ifadesi kullanılmış Destiny 2 ile ilgili olarak.

Activision yönetimi, halen esas kitlenin oyuna dahil olmadığını, bu nedenle beklentinin altında bir performansla karşı karşıya bulunduklarını, oyuncuların bir kısmının halen "bekle ve gör" modunda olduğunu düşünüyorlarmış.

Geçtiğimiz günlerde paylaştığımız bir haberde dile getirdiğimiz üzere, Destiny 3 için çalışmalara başlandığı rivayet ediliyordu. Destiny 2'nin bu performansı bu çalışmaları nasıl etkiler, bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum