Destiny E3'e Damgasını Vurdu!

Konsolların en iyi online FPS-RYO'su mu geliyor?

Yeni neslin en merak edilen oyunlarından biri olan Destiny, E3 Sony konferansında beklenen şovunu yaptı. Halo'nun yapımcısı Bungie'den gelen FPS-RYO türündeki oyun özellikle çoklu oyuncu moduyla adından söz ettirecek gibi.

E3 videolarına baktığımızda bir çok yeniliğe, çok iyi oyun mekaniklerine, karakterlere ve özellikle müthiş grafiklere sahip olduğu gözden kaçmayan Destiny, konsollarda online FPS oynamayı sevmeyen (ya da beceremeyen) nesli kendine çekecek bir çok özelliğe sahip gibi görünüyor. 700 yıl sonrasının post apokaliptik dünyasında Guardians ve Fallen birliklerinin savaşını yöneteceğimiz oyunda her iki grup da bir çok farklı özellikleri olan değişik sınıflara sahip. Konsollarda oynadığımız online FPS oyunlarına nazaran çok daha fazla çeşitliliğe sahip bir içerik söz konusu. Oyunun PC'ye gelmeyeceğini de belirtmekte fayda var.

Özellikle grafikler yeni neslin daha ilk adımlarında bize neler sunabileceğini idrak edebilmek açısından oldukça dikkat çekici. Konsolun limitleri zorlanmaya başlanıldığında şu an bir PC'de görebileceğiniz en iyi Crysis 3 grafiklerinden bile daha iyisinin gelebileceğini tahmin etmek güç değil.

Bungie sayesinde iyi bir hikayenin bizi beklediğinden emin gibiyiz. Bilim kurgu ve online FPS sevenler RYO soslu Destiny için heyecanlanmaya başlayabilirler.

destiny-gallery 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum