Destiny’den Hem Yeni Bir Video Hem De Yeni Görseller

Bir de beta hakkında bilgi.

Daha önce sizlere Destiny’e dair yeni bilgilerin geleceğini belirtmiştik. İşte bu haberler dolgun bir paket halinde çıktı karşımıza.

İlk olarak oyunun yeni oynanış videosu olan Ay (The Moon) geldi. Oyunun farklı bir alanını gördüğümüz bu video yine bildiğimiz karakter sınıflarını ve yapabildiklerini farklı açılardan gösteriyor. Bu keyifli içerik için sizi aşağıya alalım.

Diğer bir haber ise yayınlanan görseller. Ay temalı olan ve karakterlerimizin başka bir bolgedeki duruşunu hem oyun içi, hem de konsept olarak bize sunan görseller de galerimize eklenmiş durumda.

Son olarak da betaya dair bilgiler geldi. Ön sipariş veren oyuncular, 2014’ün başında oyundaki aktivitileri betada deneme şansına erişecekler. Bu öncelik çıkacak tüm platformlara da sunulacak. Yalnız ön siparişi vermiş olan her oyuncuya ne yazık ki sunulmayacak. Şu adresteki listeden hangi yerlerden alacağınız oyunların size beta imkânı sunuyor. Kötü haber, listede Türkiye yine yok.

Bu beta seçeneği ise testten öte tam bir oyun yayını gibi olacakmış. Bu konuda Bungie’den Eric Osborne ortaya sadece üç tane oynanabilir harita koyup veri toplamayacaklarını söylüyor.

“Bizim amacımız büyük, zengin ve deneyim dolu bir dünya yaratmak. Bu özelliğin tüm parçalarından bir derece de olsa betaya katmak istiyoruz. Zor bir iş olsa da oyuncularımıza böyle bir sunum yapmak zorundayız.”

YORUMLAR
Parolamı Unuttum