Deus Ex: The Fall Nihayet Gölgelerden Çıktı!

Her firma serilerini mobil platformlara yöneltir de Square Enix geri kalır mı?

Dün yayınlanan Halo haberimizin ardından bugünki mobil platform çıkartması Square Enix’ten. Bir teaser video ile bugüne duyuru tarihi veren firma bugün sözünü tuttu ve duyurusunu yaptı; Deus Ex: The Fall, oynanış bakımından Human Revolution’dan geri kalmama iddiası ile geliyor, Eidos Montreal ve mobil oyunlarda tecrübeli N-Fusion işbirliği ile yapılıyor (Belki bu sefer şaka değil ama buna ben de dahil olmak üzere daha büyük bir şey bekleyenler hayal kırıklığına uğradı).

“Deus Ex dedin; hani hikâye, hani komplo teorileri, entrikalar?” diyebilirsiniz onlarda eksik kalmıyor tabii ki. Ana karakterimiz Human Revolution ile beraber çıkan Deus Ex: The Icarus Effect adlı romanda gördüğümüz Ben Saxon. Kendisi Jensen rolünde gayet yakından(!) tanışma fırsatı bulduğumuz Belltower özel timinin eski bir üyesi. Oyun direk kitabın bittiği yerden Human Revolution ile aynı yılda, 2027’de başlıyor ve bize daha önce hiç görmediğimiz karakterlerle tanışmanın yanı sıra (fragmandan da gördüğümüz kadarıyla) eskileriyle tekrardan karşılaşma fırsatı veriyor.

Yapımcıların özellikle üstünde durduğu nokta Deus Ex tecrübesini esas oyundan bir eksiği olmayacak şekilde bize verebilmek. Eskiden olan Augmentationların yanında yenilerini de getirecek olmasının yanı sıra dokunmatik kontroller bize göstergelerin yerini istediğimiz gibi değiştirme imkânı verecek.

Bu yaz içinde gelecek olan oyunun fiyatı 6.99 dolar olacak.

deus-ex-the-fall-1

deus-ex-the-fall-2

deus-ex-the-fall-3

YORUMLAR
Parolamı Unuttum