Diablo III'e Genişleme Paketi Mi Geliyor?

Yoksa Diablo IV mü?

Blizzard'ın verdiği bir iş ilanı tüm interneti karıştırmış durumda. Kimilerine göre yeni bir genişleme paketi geliyor, kimilerine göre yeni bir Diablo oyunu.

Blizzard verdiği ilanda "art director" yani sanat yönetmeni arıyor. Christian Lichtner Diablo III'teki sanat yönetmeniydi ve Temmuz ayında işinden ayrılmıştı. Blizzard'ın oyun ve genişleme paketi çıkartma hızı bildiğiniz gibi tüm gezegenlerin aynı hizaya gelmesi ve kırmızı karın yağması ile doğru orantılı. Yeni birini bulmaları, tasarımlara başlanması falan çok uzun bir süreç. Herkes Blizzcon'da Diablo ile ilgili bir açıklama bekliyordu. Eğer genişleme paketi gelecekse 2016 sonlarını bulur, önümüzdeki sene Blizzcon'da videolarını izleriz. İşte bu noktada çoğu insan Diablo IV'ün çıkacağını düşünüyor. Şu an Diablo III'e gelen her yama oyunu komple değiştirdiği için yeni bir genişleme paketine ihtiyaç olmadığını söylüyorlar. Hatta DLC mantığında düşünürsek şu ana kadar Diablo'ya 3-4 adet DLC gelmiş gibi. 

Blizzcon'a kadar beklemek ve teori üretmek haricinde yapılabilecek bir şey yok. Sizce Diablo IV çıkar mı yoksa bir genişleme paketi mi gelir? 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum