Disney'in Eline Geçen The Simpsons'a Bir Yan Dizi Gelebilir

Disney ihtimallere kapıyı açık tutuyor

The Simpsons yaklaşık 30 yıldır ekranlarda olan, tüm zamanların en uzun süreli ve en popüler çizgi dizilerinden bir tanesi. Dizinin 31. sezonu Eylül ayında başlayacak ve muhtemelen daha uzun yıllar The Simpsons izlemeye devam edeceğiz.

Bu kadar popüler bir serinin şimdiye kadar çok sayıda filmi, belki yan dizileri olmasını beklersiniz ama 2007 yılındaki The Simpsons Movie dışında böyle bir şey görmemiştik. Aynı ekibin elinden çıkan gelecek temalı Futurama ve geçmiş temalı Disenchantment var, ama onlar da elbette yan dizi sayılmaz. Ancak artık Disney'in sahibi olduğu The Simpsons'ın geleceğinde yeni filmler ve yan dizi görme ihtimalimiz bir hayli yüksek.

Dizinin baş yapımcısı Al Jean, Disney ile yaptıkları görüşmelerde yeni bir film ve yan dizi konularının da gündeme geldiğini ve Disney'in bu fikirlere sıcak baktığını söyledi.


Dizinin bir diğer yapımcısı Matt Selman ise "bence Disney ne yapmak istersek isteyelim destekçi olacak, bu bir yan karakteri konu alan sınırlı bölümlü çılgın bir yan dizi de olabilir, sizi şaşırtacağımız bir film de. Gerçekten de yaratıcılık anlamında çok destek oluyorlar ve bu da diziyi geleneksel formatın dışına taşımamız için çok sayıda yeni yol sunuyor." şeklinde konuşmuş. 

Disney, Fox'u satın aldığında The Simpsons, Family Guy ve Deadpool gibi serilerin de yeni sahibi olmuştu. 2007 tarihli The Simpsons filmi gişede müthiş bir başarı elde etmiş ve 75 milyon dolarlık bütçesine rağmen 500 milyon doların üzerinde gelir getirmişti. Serinin yaratıcısı Matt Groening de "bugünlerde bir Simpsons filmi daha geleceğine hiç şüphem yok. Disney parası karşılığında bir şeyler isteyecek" şeklinde konuşmuştu.

The Simpsons'ın olası bir yan dizisinin hangi karakteri konu alabileceğini ise tahmin etmek güç, belki Mr Burns'un gençliğiyle alakalı bir şeyler ilgi çekici olabilir :) Bu hale nasıl geldiğini görmek eğlenceli olurdu herhalde.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum