Larian Studios’un geçtiğimiz sene pek çok Yılın Oyunu ödülünü silip süpüren, ayrıca Ortadoğu ve Balkanların en prestijli ödüllerinde biri olan Oyungezer Oscarları'nda Yılın RYO’su ile Altın Goyun’u kucaklayanDivinity: Original Sin’in devamı duyuruldu!
Yapımcılar yıpkı ilk oyunda olduğu gibi yine Kickstarter kampanyası yolunu tercih ettiler. Oyunun resmi internet sayfasında yapılan açıklamaya göre kampanya 26 Ağustos’ta resmen başlayacak. O zamana dek şu adrese girebilir ve oyunda yer almasını istediğiniz özellikleri topluluğun oylamasına sunabilirsiniz. Şimdiye dek sunulan tekliflerin arasında 4 kişilik co-op seçeneği gibi ilginç şeyler var.
Divinity: Original Sin II’nin ilk prototipi önümüzdeki haftalarda düzenlenecek olan PAX Prime’da oynanabilir olacak ve oyunla ilgili yepyeni özelliklerden bazıları ilk kez tanıtılacak.
O zamana dek oyunun birbirinden güzel müziklerini tekrar dinleyebilir, bu yaz kaybettiğimiz merhum besteci Kirill Pokrovsky’yi saygı ve hüzünle anabiliriz.
















