Advertisement

Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın Açılış Gişesi Disney'i Sevindirdi

MCU kaldığı yerden devam ediyor

Marvel Sinematik Evreni'nin son ve en karmaşık halkası Doctor Strange in the Multiverse of Madness ilk hafta sonunu geride bıraktı. Tahmin edilebileceği üzere epey başarılı bir gişe açılışı yapan ikinci Doctor Strange filmi dünya genelinde yaklaşık 450 milyon dolarlık bir gişe geliri elde etti. Amerika içerisindeki 185 milyon dolarlık gişeyi de düşününce MCU'nun şahane açılışlarından birisine daha tanıklık ettik. 

2019 yılında vizyona giren Avengers: Endgame bu alanda zirveyi halen elinde tutuyor. Multiverse of Madness ise MCU'nun bu alandaki en başarılı yedinci filmi oldu. DC'nin son dönemlerdeki en büyük filmi The Batman'den yaklaşık %38 oranında daha iyi bir açılış yapan film Disney'in yüzünü güldürmeyi başardı. 

Her ne kadar adında Doctor Strange geçse de özünde bir Wanda Maximoff hikayesi olan bu çoklu evren çılgınlığı vizyondan kalkana kadar bir milyar doları geçmeye çalışacak. Yayın servislerinin de giderek güç kazanmaya başladığı dönemde filmlerin Disney+ performansları da artık büyük bir merak konusu. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum