Doom'un Açık Betası ve Multiplayer DLCleri Duyuruldu

Cehennemde ek hizmetler paralı olacakmış

Bildiğiniz üzere yakın zamanda başlayıp biten Doom'un kapalı betasına sadece Wolfenstein: The New Order'ın ön siparişini veren ya da kutulu sürümünü alan oyuncuların katılabilmişti.

Kaçıranlar için iyi bir haberimiz var. 15-17 Nisan tarihleri arasında Doom'un açık betasına herkes katılabilecek. Kapalı betada olduğu gibi Team Deathmatch ve Warpath oyun modları, Heatwave ve Infernal haritaları bulunacak. PC kullanıcıları oyunun Steam sayfasından sistem ihtiyaçlarına göz atabilir. Sinan Akkol ve Enis Kirazoğlu'nun beta izlenimlerini buradan izleyebilirsiniz.

id Software, Doom 13 Mayıs'ta çıkışını yaptıktan sonra oyunculara kendi haritalarını yapma imkanı veren SnapMap'i ve yeni çoklu oyunculu modları bedava yayınlayacakmış. Ancak çoklu oyunculuğa ait yeni haritalar, hack modülleri, zırhlar, silahlar ve kontrol edilebilir iblisler DLC olarak yayınlanacak. Oyuna çıkartılması beklenen 3 DLCden ilkinin 15 dolara yazın çıkması bekleniyor. Her ne kadar hikayesiyle ön plana çıkmasa da tek kişilik oynanışıyla bildiğimiz bir oyunun çoklu oyunculu moduna bu kadar ağırlık verilmesi ve üstüne harita gibi içerikler için para istenmesi bana çok saçma geliyor. Yorumu size bırakıyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum